DIŞ MEKAN

Yükleniyor.. 0/0

Dış mekandaki kurumsal reklam panoları ve görsel imajların,  kamuyla iletişim sağlanacağı ilk mecra olması ayrıca geniş kitlelere ulaşması açısından çarpıcılığı, vereceği mesaj ve çevre karmaşası içinde farklılığı son derece önemlidir.

 

Dolayısıyla 60 yıllık deneyimin getirdiği tecrübenin yanı sıra tasarım grubunun kuruma özel ve alternatifli 3D tasarım sunumları, aynı zamanda tasarım mühendisliğinin ortak çalışması ile doğa koşullarına, çevreye uygun, yerel yönetimlerin onaylayabileceği şartlar da dikkate alınarak, düşük maliyetli reklam panoları üretilir.

 

TEKİNİŞ REKLAM, standart kurum kimliği panoları dışında kurumun imajına uygun,  çevre düzenine ters düşmeyen aynı zamanda müşterinin kurumsal binasıyla örtüşen, estetiğin ön plana çıkartıldığı, daha kalıcı daha çarpıcı özel sanat eserleri de tasarlar ve üretir.

 

Dış mekân reklam panoları üretiminde, metalden betona, ağaçtan akriliğe kadar her türlü yarı mamul kullanılabilmektedir.

Alüminyum, çinko, bakır, çelik, paslanmaz levhalar dışında statik olarak da güçlendirilmiş ve dış mekana dayanıklı, sıkıştırılarak oluşturulan kompozit gibi malzemelerle birlikte akrilik, pleksiglas, PVC, PetG, cam gibi ham ve işlenmiş malzemeler de, tecrübeli uzman ekipler tarafından, teknolojik makinalar ve CNC ile şekillendirilerek reklam panoları üretilir.

 

Konuyla ilgili örnekler;

Reklam panoları, Cephe Panoları, Özel Sanat Eserleri, Fener Panolar, Totem Reklam Panoları, Çatı Panoları, High Rise, Mesh ve Vinil Germe Panolar