İÇ MEKAN

Yükleniyor.. 0/0

İç mekanlar da kurumsal görsel imaj reklam panoları,  müşteriye direk hizmet veren ve daha yakın bir iletişim sağlayan işlevsel, çok fonksiyonlu ürünlerdir. 

 

Kurumlar, kimlik imajının dışında bilgi, reklam, tanıtım amaçlı mesajlarını iletebilecekleri ve aynı zamanda da hizmet sunacakları stant, masa, dolap, duvar panosu gibi çok fonksiyonlu mobilyaları iç mekanlarda kullanarak hedef kitleye ulaşmak ister. Bu çok amaçlı ürünlerin işlevi yanında çarpıcılığı da oldukça önemlidir. 

 

TEKİNİŞ REKLAM, 60 yıllık deneyimin getirdiği tecrübe ve tasarım grubunun yaratıcılığı ile kuruma özel ve alternatifli 3D tasarım çalışmalarını harmanlayarak, tasarım mühendisliğinin ortak çalışması ile mekana en uygun, müşteri memnuniyeti yüksek, düşük maliyetli ürünler hazırlar. 

 

İç mekân ürünleri üretiminde metalden ağaca kadar her türlü ürün kullanılabilmektedir. Alüminyum, çinko, bakır, çelik, paslanmaz levhalar veya profiller ile ağaç, ağaç kaplama, laminant, akrilik, pleksiglas, PVC, PetG, cam gibi ham ve işlenmiş ürünler tecrübeli uzman ekipler tarafından, teknolojik makinalar ve CNC ile şekillendirilerek işlenmektedir.

  

Konu ile ilgili örnekler;

LED Aydınlatmalı Dekube İç Mekan Harfler, Telefon ve İnternet Bankacılığı Panoları, ATM Köşeleri, Dijital Kayan LED Yazılar, Danışma Masaları, Özel Aydınlatma Armatürleri, Tanıtım Standları, Broşürlük Totemleri, Poster Panolar, Cam Filmi Kaplı Seperatörler, Kiosklar, Özel Kimlik Panoları, Duvar Yönlendirmeleri,  Tavan Yönlendirmeleri, Özel İç Mekân Tasarımları (Danışma, Oturma Grubu, Duvar Panoları, Aydınlatma ürünleri).